HAAGSE DOMINICUS

Oecumenische geloofsgemeenschap voor nieuwe bezieling

 

Steun ons

Rekeningnummer

NL37 TRIO 0254 7910 18
t.n.v. Haagse Dominicus - Den Haag

ANBI

De Haagse Dominicus wordt door de belastingsdinest erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Giften aan de Haagse Dominicus zijn (binnen zekere grenzen) aftrekbaar voor de belastingen.

Zie de website van de Belastingdienst bij 'Goede doelen'.

Gegevens

naam: Haagse Dominicus

RSIN: 851484499

ANBI sinds: 9-11-2011

Website: http://www.haagsedominicus.nl

De volgende stukken, nodig voor de ANBI status zijn hier in te zien:


Van de penningmeester

Met liefde maken wij onze vieringen. Wij hopen dat we u met iedere viering weten te raken en te inspireren met de liederen, met de ontmoetingen, met wat er gezegd wordt. Wij zijn blij als u komt, als u terugkomt. En nog meer als u nog iemand meeneemt om kennis te maken. Iedere viering brengt kosten met zich mee. Huur van de ruimte, kosters, muziek, drukwerk. We maken ook algemene kosten voor publiciteit, website en bestuur. Veel werk gebeurt door vrijwilligers, maar we geven de dirigent, de muzikanten en de voorgangers een kleine vergoeding. De Haagse Dominicus is een jonge, zelfstandige organisatie. Wij hebben geen beleggingen, fondsen en bezittingen. De Haagse Dominicus heeft geen andere inkomsten dan wat u schenkt. De collecteopbrengst van iedere viering is ongeveer de helft van wat er nodig is. Een vijfde deel van de collecte gaat naar een maatschappelijk doel dat steun nodig heeft. We willen daarom een beroep doen op uw steun om door te kunnen gaan. U kunt ons geweldig helpen als u ons een maandelijkse (of jaarlijkse) vaste bijdrage geeft. 

De Haagse Dominicus heeft als kerk vanaf 9 november 2011 een ANBI-status. Daardoor zijn uw giften aftrekbaar bij uw belastingaangifte inkomstenbelasting. Dank u wel voor uw bijdrage, groot of klein. Leo van Driel, penningmeester
penningmeester@haagsedominicus.nl

Lid worden

U wilt ons met een maandellijkse of jaarlijkse vaste bijdragen steunen? Dan wilt u misschien ook wel lid worden. U geeft daarmee aan dat u zich betrokken voelt bij de Haagse Dominicus en versterkt de open geloofsgemeenschap die we samen vormen.

Leden worden vanzelfsprekend op de hoogte gehouden van alle ontwikkleingen en hebben toegang tot de ledenvergadering, die tenminste 1x per jaar wordt gehouden.

U kunt zich op twee manieren aanmelden als lid:

  1. Per e-mail
    Stuur een mailtje naar informatie@haagsedominicus.nl met de tekst 'Ik meld mij aan als lid.'
    Geef daarbij ook uw naam, adres, postcode + woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres op.
     
  2. Per brief
    Download het aanmeldingsformulier, print het uit, vul het in en stuur het op naar het adres dat op het formulier staat aangegeven.